Motostivuitor still rx 70-16 gpl second hand

6,500 €

Preț total + transport inclus: 6,500 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Still
Model:R70-16
An:2007
Nr. Referinta:#066253
Ore:9060 h
Putere:10 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Capacitate ridicare:  1600 kg
Inaltime ridicare       4350 mm
Inaltime utilaj            1960 mm
Furci                          1200 mm
 
SPECIFICATII Motostivuitor STILL RX 70-16:
Greutate 2640 Kg
Motor VW/ADG
Combustibil GPL
1800 cm3
4 cilindri
Stilltronic
Viteza maxima 22 Km/h
Semi-cabina
Lumini de lucru fata&spate
Instalatie hidraulica suplimentara (al 3 lea ventil)
Marcat CE

Parerea noastra despre motostivuitorul Still R70-16

STILL face parte demult din cadrul companiilor de top care ofera stivuitoare cu furca, vehicule si tractoare cat si cele mai moderne sisteme de logistica interna. Cu mai mult de 7000 angajati, multe ateliere de productie, 14 sucursale în Germania, 20 filiale in strainatate, cat si o retea mondiala de distribuitori, STILL activeaza cu succes pe plan international. STILL indeplineste prin calitate, seriozitate si tehnica inovativa atat la acest moment, cat si pe viitor cerintele intreprinderilor mici, mijlocii si a companiilor.

Still are parteneri in intreaga lume, de exemplu furnizeaza echipamente si instalatii de manipulare-ridicare pentru Heineken, Jägermeister, Heuchemer etc. Cum ar fi ca si dumneavoastra sa fiti partenerul lor? Succesul ar fi garantat , la fel ca si in cazul marilor companii mentionate mai sus, in situatia in care ati utiliza in afacerea dumneavoastra motostivuitoare Still.

Cheia succesului companiei Still o reprezinta produsele de cea mai buna calitate, care ofera o gama variata de oferte, de la oferte complete specifice domeniului de activitate pentru fabrici mici si mari, pana la programele de logistica operate pe calculator pentru managementul spatiilor de depozitare si al fluxului de materiale.

Utilben va sta la dispozitie cu orice sfat in achizitionarea de motostivuitoare Still, dorind ca dumneavoastra sa puteti beneficia de cea mai buna asistenta.