Motostivuitor still rx 70-60 diesel second hand

Leasing cu rate de 1305.09 €

*pret: 17,000 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:Still
Model:RX70-60
An:2009
Nr. Referinta:#066141
Ore:12500 h
Putere:107 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Capacitate ridicare    6000 kg
Inaltime ridicare        4730 mm
Inaltime utilaj             2300 mm
Lungime furci            1800 mm
 
SPECIFICATII Motostivuitor STILL RX 70-60:
 
Motor Diesel Deutz
Tip TCD 4.1
Putere motor 107 CP
4 cilindri
4038 cm³
Catarg Triplex cu ridicare libera
Transaltie laterala a furcilor (side-shift)
Cabina inchisa cu incalzitor
Anvelope 4xSE
Instalatie hidraulica suplimentara ( al 3 lea ventil )

Parerea noastra despre motostivuitorul Still RX70-60

STILL face parte demult din cadrul companiilor de top care ofera stivuitoare cu furca, vehicule si tractoare cat si cele mai moderne sisteme de logistica interna. Cu mai mult de 7000 angajati, multe ateliere de productie, 14 sucursale în Germania, 20 filiale in strainatate, cat si o retea mondiala de distribuitori, STILL activeaza cu succes pe plan international. STILL indeplineste prin calitate, seriozitate si tehnica inovativa atat la acest moment, cat si pe viitor cerintele intreprinderilor mici, mijlocii si a companiilor.

Still are parteneri in intreaga lume, de exemplu furnizeaza echipamente si instalatii de manipulare-ridicare pentru Heineken, Jägermeister, Heuchemer etc. Cum ar fi ca si dumneavoastra sa fiti partenerul lor? Succesul ar fi garantat , la fel ca si in cazul marilor companii mentionate mai sus, in situatia in care ati utiliza in afacerea dumneavoastra motostivuitoare Still.

Cheia succesului companiei Still o reprezinta produsele de cea mai buna calitate, care ofera o gama variata de oferte, de la oferte complete specifice domeniului de activitate pentru fabrici mici si mari, pana la programele de logistica operate pe calculator pentru managementul spatiilor de depozitare si al fluxului de materiale.

Utilben va sta la dispozitie cu orice sfat in achizitionarea de motostivuitoare Still, dorind ca dumneavoastra sa puteti beneficia de cea mai buna asistenta.