Motostivuitor still rx70-35 gpl

Leasing cu rate de 0 €

*pret: 11,500 €

Preț total + transport inclus: 11,500 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Still
Model:RX70-35
An:2009
Nr. Referinta:#066115
Ore:12410 h
Putere:50 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Capacitate ridicare   3500 kg
Inaltime ridicare        3150 mm
Inaltime utilaj            2240 mm
Lungime furci           1000 mm
 
SPECIFICATII Motostivuitor STILL RX70-35 GPL:
Greutate 4530 Kg
Putere 50CP
Alimentare GPL
Motor VW
4 cilindri
Grad de inclinare catarg fata / spate: 6° / 8°
 
DOTARI Motostivuitor STILL RX70-35 GPL:
Cabina Inchisa
Incalzitor cabina
Instalatie hidraulica suplimentara (al 3 & 4 lea ventil)
Anvelope 4xSE
 
Utilaj servisat
- Ulei si filtre schimbate
- Curea schimbata
- Pompa de apa schimbata
- Verificare instalatie gaz 
 
UTILAJ GATA DE PUS LA LUCRU!

Parerea noastra despre motostivuitorul Still RX70-35

STILL face parte demult din cadrul companiilor de top care ofera stivuitoare cu furca, vehicule si tractoare cat si cele mai moderne sisteme de logistica interna. Cu mai mult de 7000 angajati, multe ateliere de productie, 14 sucursale în Germania, 20 filiale in strainatate, cat si o retea mondiala de distribuitori, STILL activeaza cu succes pe plan international. STILL indeplineste prin calitate, seriozitate si tehnica inovativa atat la acest moment, cat si pe viitor cerintele intreprinderilor mici, mijlocii si a companiilor.

Still are parteneri in intreaga lume, de exemplu furnizeaza echipamente si instalatii de manipulare-ridicare pentru Heineken, Jägermeister, Heuchemer etc. Cum ar fi ca si dumneavoastra sa fiti partenerul lor? Succesul ar fi garantat , la fel ca si in cazul marilor companii mentionate mai sus, in situatia in care ati utiliza in afacerea dumneavoastra motostivuitoare Still.

Cheia succesului companiei Still o reprezinta produsele de cea mai buna calitate, care ofera o gama variata de oferte, de la oferte complete specifice domeniului de activitate pentru fabrici mici si mari, pana la programele de logistica operate pe calculator pentru managementul spatiilor de depozitare si al fluxului de materiale.

Utilben va sta la dispozitie cu orice sfat in achizitionarea de motostivuitoare Still, dorind ca dumneavoastra sa puteti beneficia de cea mai buna asistenta.