Motostivuitor still second hand r70-20t

100 €

Preț total + transport inclus: 100 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Still
Model:R70
An:2006
Nr. Referinta:#007377
Ore:3072 h
Putere:25 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

MotoStivuitor Still R70-20T Marca: Still. Model: R70-20T. An: [a] Ore: [o]
SPECIFICATII TEHNCIE Convustibil: Gaz. Capacitate maxima de ridicare 2.000 kg Înaltime maxima de ridicare 4.820 mm Inaltimes drumului 2.990 mm Pilon de ridicare Simplex Tipul anvelopelor Vinzare: MotoStivuitor Still R70-20T Pret: [v]  

Parerea noastra despre motostivuitorul Still R70

STILL face parte demult din cadrul companiilor de top care ofera stivuitoare cu furca, vehicule si tractoare cat si cele mai moderne sisteme de logistica interna. Cu mai mult de 7000 angajati, multe ateliere de productie, 14 sucursale în Germania, 20 filiale in strainatate, cat si o retea mondiala de distribuitori, STILL activeaza cu succes pe plan international. STILL indeplineste prin calitate, seriozitate si tehnica inovativa atat la acest moment, cat si pe viitor cerintele intreprinderilor mici, mijlocii si a companiilor.

Still are parteneri in intreaga lume, de exemplu furnizeaza echipamente si instalatii de manipulare-ridicare pentru Heineken, Jägermeister, Heuchemer etc. Cum ar fi ca si dumneavoastra sa fiti partenerul lor? Succesul ar fi garantat , la fel ca si in cazul marilor companii mentionate mai sus, in situatia in care ati utiliza in afacerea dumneavoastra motostivuitoare Still.

Cheia succesului companiei Still o reprezinta produsele de cea mai buna calitate, care ofera o gama variata de oferte, de la oferte complete specifice domeniului de activitate pentru fabrici mici si mari, pana la programele de logistica operate pe calculator pentru managementul spatiilor de depozitare si al fluxului de materiale.

Utilben va sta la dispozitie cu orice sfat in achizitionarea de motostivuitoare Still, dorind ca dumneavoastra sa puteti beneficia de cea mai buna asistenta.