Motostivuitor still 25t - r70 second hand 2002

100 €

Preț total + transport inclus: 100 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Still
Model:25T - R70
An:2002
Nr. Referinta:#002718
Ore:10 h
Putere:10 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

MOTOSTIVUITOR STILL Still 25T - R70 Marca:    Still Model: 25T - R70 Anul înregistrării    2002 Tip putere    Gaz Gretate Ridicare: 2.5 tone Înaltime maxima de ridicare    4900 mm Pilon de ridicare    Triplex Vagon furca    Pozitie, rola si înclinare Cabină    Protectie deasupra Alte informaţii Motostivuitor STILL 25T - R70, din anul 2002 Masa proprie 3951 kg  inaltime 4.90 m Triplexmast Stare buna de functionare. Vinzare: MOTOSTIVUITOR Still 25T - R70 Pret: [v]
 

Parerea noastra despre motostivuitorul Still 25T - R70

STILL face parte demult din cadrul companiilor de top care ofera stivuitoare cu furca, vehicule si tractoare cat si cele mai moderne sisteme de logistica interna. Cu mai mult de 7000 angajati, multe ateliere de productie, 14 sucursale în Germania, 20 filiale in strainatate, cat si o retea mondiala de distribuitori, STILL activeaza cu succes pe plan international. STILL indeplineste prin calitate, seriozitate si tehnica inovativa atat la acest moment, cat si pe viitor cerintele intreprinderilor mici, mijlocii si a companiilor.

Still are parteneri in intreaga lume, de exemplu furnizeaza echipamente si instalatii de manipulare-ridicare pentru Heineken, Jägermeister, Heuchemer etc. Cum ar fi ca si dumneavoastra sa fiti partenerul lor? Succesul ar fi garantat , la fel ca si in cazul marilor companii mentionate mai sus, in situatia in care ati utiliza in afacerea dumneavoastra motostivuitoare Still.

Cheia succesului companiei Still o reprezinta produsele de cea mai buna calitate, care ofera o gama variata de oferte, de la oferte complete specifice domeniului de activitate pentru fabrici mici si mari, pana la programele de logistica operate pe calculator pentru managementul spatiilor de depozitare si al fluxului de materiale.

Utilben va sta la dispozitie cu orice sfat in achizitionarea de motostivuitoare Still, dorind ca dumneavoastra sa puteti beneficia de cea mai buna asistenta.