Transport Utilaje

Dumneavoastră vă alegeți utilajul iar noi îl livrăm la sediul dumneavoastră.

 

Oferim servicii de transport pentru toate utilajele vândute. Ne ocupăm de toată partea de măsurători, obținere autorizații și licențe de transport, încărcări, descărcări.

 

Majoritatea utilajelor pe care le comercializăm au nevoie de servicii de transport agabaritic greu. Transportăm utilaje agricole și de construcții de pe tot teritoriul Uniunii Europene. Avem multe cunoștințe și experiență în transportul de utilaje și suntem profesioniști în acest domeniu. Înțelegem riscurile și problemele care pot să apară datorită lipsei de experiență în domeniul transportului de utilaje.

 

Este esențial ca transportul să se desfășoare în condiții de siguranță, de aceea experiența noastră în importul de utilaje ne recomandă ca parteneri pentru orice proiect de transport agabaritic.

 

Știm cât de important este pentru dumneavoastră să aveți utilajele livrate la timp. Oferim cele mai bune servicii de transport clienților noștri la un preț competitiv. Oferim servicii de transport de utilaje la cele mai înalte standarde de calitate.

Avantajele noastre

 

  • Avem multe cunoștințe și experiență în transportul de utilaje
  • Oferim servicii de transport de utilaje la cele mai înalte standarde de calitate
  • Cu noi, utilajele vă ajung în siguranță acasă
  • Avem prețuri foarte competitive deoarece transportăm multe utilaje
  • Toate costurile  sunt optimizate
  • Ne ocupăm noi de toată munca și documentele necesare

 

 

Contact Transport

Tel:  0736.627.977

Email:   transport@utilben.ro