Stivuitor electric cu catarg retractabil still fmx 14 second hand

6,500 €

Preț total + transport inclus: 6,500 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Still
Model:FMX 14
An:2008
Nr. Referinta:#066264
Ore:6600 h
Putere:10 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Capacitate ridicare:    1400 kg
Inaltime de ridicare:    5635 mm
Inaltime stivuitor:       2450 mm
Furci:                           1150 mm
 
SPECIFICATII Stivuitor STILL FMX 14:
Motor Electric
Bateria 48V, 620 Ah, 2008
Catarg triplex cu ridicare libera
Translatie laterala a furcilor (side-shift)
Instalatie hidraulica (al 4 lea ventil)
Cauciucuri vulkollan
Incarcator inclus
Reconditionat
Gata de pus la lucru!
Toate documentele pentru autorizare ISCIR / RSVTI

Parerea noastra despre motostivuitorul Still FMX 14

STILL face parte demult din cadrul companiilor de top care ofera stivuitoare cu furca, vehicule si tractoare cat si cele mai moderne sisteme de logistica interna. Cu mai mult de 7000 angajati, multe ateliere de productie, 14 sucursale în Germania, 20 filiale in strainatate, cat si o retea mondiala de distribuitori, STILL activeaza cu succes pe plan international. STILL indeplineste prin calitate, seriozitate si tehnica inovativa atat la acest moment, cat si pe viitor cerintele intreprinderilor mici, mijlocii si a companiilor.

Still are parteneri in intreaga lume, de exemplu furnizeaza echipamente si instalatii de manipulare-ridicare pentru Heineken, Jägermeister, Heuchemer etc. Cum ar fi ca si dumneavoastra sa fiti partenerul lor? Succesul ar fi garantat , la fel ca si in cazul marilor companii mentionate mai sus, in situatia in care ati utiliza in afacerea dumneavoastra motostivuitoare Still.

Cheia succesului companiei Still o reprezinta produsele de cea mai buna calitate, care ofera o gama variata de oferte, de la oferte complete specifice domeniului de activitate pentru fabrici mici si mari, pana la programele de logistica operate pe calculator pentru managementul spatiilor de depozitare si al fluxului de materiale.

Utilben va sta la dispozitie cu orice sfat in achizitionarea de motostivuitoare Still, dorind ca dumneavoastra sa puteti beneficia de cea mai buna asistenta.