Stivuitor telescopic JLG 4013 de vanzare

  • Marca: JLG

  • Ore: 5180

  • Model: 4013

  • Greutate: -

  • An: 2006

  • Putere: 100

  • Nr Referinta: #100447

PRET:  23500 EUR

comanda button

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

  • 0264.266.123

  • 0733.04.00.00

Parerea noastra despre stivuitoarele telescopice JLG

Stivuitoare Telescopice JLG second hand sunt proiectate pentru a oferi o productivitate optima, fiabilitate si performante îmbunatatite în medii grele de lucru.

Cu capacitati de la 2.5t la 4.0t si inaltimi de pana la 14 m se pot descurca in fata oricarei provocari. Controalele joystick faciliteaza pozitionarea bratului, în timp ce o varietate de accesorii ajuta la crearea versatitilitatii suplimentare de care aveti nevoie. De la constructii comerciale si rezidentiale la constructii de otel si de încadrare, puteti opta pentru 2 tipuri de stivuitoare telescopice: stivuitoare telescopice JLG compacte cu transmisie hidrostatica - veti putea lucra in zone de lucru aglomerate intr-un mod cat mai eficient, si stivuitoare telescopice JLG PS Series cu transmisie Powershift care sunt construite pentru a prelua cele mai dificile aplicatii. Selectia larga de atasamente adauga productivitate si versatilitate operatiunilor dumneavoastra pentru indeplinirea obiectivelor zilnice cu succes.

Utilben va recomanda achizitionarea de stivuitoare telescopice JLG second hand cu plata integrala sau in leasing.

Alte marci de stivuitoare telescopice

Manitou Merlo JCB JLG Dieci Caterpillar Bobcat MAN Terex Komatsu Case Genie

Alte stivuitoare telescopice JLG

MT 1233

  Stivuitor telescopic  JLG  4013 de vanzare 


Inaltime max ridicare:    13m 

Capacitate max ridicare:  4to

 

Specificatii tehnice Stivuitor telescopic De Vanzare Stoc JLG 4013

4x4x4

Motor Perkins

4 cilindri Diesel

Putere 100CP

Viteza: 25km/h.


Dotari Stivuitor telescopic De Vanzare Stoc JLG 4013

Furci pentru paleti

Instalatie hidraulica suplimentara

Cupla remorca

Stabilizatori fata

Control joystick

Cabina inchisa

Oglinzi retrovizoare

Aparatori roti

Lumini de lucru

Girofar

Anvelope 405/70R24


*Transportul este inclus
Sfaturi pentru cumparatorii de stivuitoare:Cum sa incepeti achizitionarea daca nu  stiti nimic despre  stivuitor, cu excepţia ca aveti nevoie de unul!
Prima intrebare  este: Ce vreti să facă stivuitorul? Care este cea mai grea greutate care va fi ridicata si manevrata? La ce inaltime vreti să ridice stivuitorul ? Unde va fi utilizat stivuitorul? In ce domeniu? Dimensiunile portii de intrare-iesire? Pe ce tip de suprafata va rula? Cât de des va fi  folosit în fiecare zi? Cu ce tip de combustibil ? (Gaz, diesel, sau electric alimentat.) Care este bugetul dvs. şi cât vreti să cheltuiti pe un stivuitor telescopic? Etc.,etc...
Acestea sunt  cateva întrebări la care trebuie să gasiti răspuns atunci când v-ati hotarat    sa  achizitionati  acest utilaj. 

Pentru mai multe detalii puteti sa ne sunati la numarul  0733040000


Stivuitor nou sau second hand?Cea mai grea intrebare. In primul rand, trebuie sa avem in vedere posibilitatiile financiare, in al doilea rand gradul de utilizare a stivuitorului. Daca financiar ne permitem si stivuitorul va fi utilizat zilnic des, atunci raspunsul nostru este: stivuitor nou.