Tractoare john deere 7810 second hand

33,900 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:7810
An:2000
Nr. Referinta:#060222
Ore:9985 h
Putere:185 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

SPECIFICATII Tractoare John Deere 7810:
4x4
Motor John Deere
6 cilindri Diesel
Putere motor: 136 KW / 185 CP.
Transmisie PowerQuad
Viteza: 40km/h.
 
DOTARI:
Tiranti frontali
4 circuite hidraulice
Comanda electrovalve
Aer conditionat
Scaun pe aer
Scaun pasager
Frane pneumatice
Compresor
Girofar
Lumini de lucru
Anveloope frontale  540/65R30 40% bune
Anvelope spate      650/65R42 40% bune

Parerea noastra despre tractorul John Deere 7810

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.