Tractor John Deere 8530 De Vanzare

  • Marca: John Deere

  • Ore: 3850

  • Model: 8530

  • Greutate: -

  • An: 2008

  • Putere: 330

  • Nr Referinta: #007724

PRET:  99500 EUR

comanda button

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

  • 0264.266.123

  • 0733.04.00.00

Parerea noastra despre tractoarele John Deere

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.

Specificatii Tractor John Deere 8530

Viteza: 50 km/h.

Full option

4x4

Motor John Deere PowerTech

6 cilindri Turbo DieselRacire pe apa

Transmisie Infinit Variabila

Frane pe aer

4 circuite hidraulice

Tiranti spate

Cuplu remorca

Suport pt grautati frontale

Scaun pe aer

Aer conditionat

16 lumini de lucru

Anvelope frontale 600/70x30 50% bune

Anvelope spate    710/70x42 90% bune

Un singur proprietar!!!


Tractorul John Deere 8530 e compact, permite utilizarea in spatii inguste. Modelul de utilaje agricole 8530 al marcii de tractoare John Deere e silentios si performant.