Tractoare John Deere JD 6810 Second-Hand

  • Marca: John Deere

  • Ore: 9800

  • Model: JD 6810

  • Greutate: 0.1

  • An: 1999

  • Putere: 125

  • Nr Referinta: #003283

PRET:  26900 EUR

comanda button

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

  • 0264.266.123

  • 0733.04.00.00

Parerea noastra despre tractoarele John Deere

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.

 

Echipament
Putere motor:    92 kW (125 CP)
Viteză maximă:    40 km/h
Cutie de viteze:    Cutie de viteze
Pneurizare faţă:    480/70R
Adâncime profil pneuri faţă:    30 %
Pneurizare spate:    520/85R
Adâncime profil pneuri spate:    80 %
Modul de control dw:    3 Stk.
Tractoare John Deere cu incarcator frontal tractor JD 6810 second hand de vanzare
Accesorii suplimentare:
Tracţiune pe toate roţile, Instalaţie pneumatică, Reglaj electrohidraulic elevator (REHE), Încărcător frontal, punte faţă elastică, Cabină, Instalaţie de aer condiţionat

Pret: [v]
*posibilitate de facturare externa, tva=0
*transport aprox 1200 Euro