Tractor DE VANZARE John Deere 7530

  • Marca: John Deere

  • Ore: 6900

  • Model: 7530

  • Greutate: -

  • An: 2008

  • Putere: 205

  • Nr Referinta: #092107

PRET:  48500 EUR

comanda button

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

  • 0264.266.123

  • 0733.04.00.00

Parerea noastra despre tractoarele John Deere

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing. Tractor DE VANZARE John Deere 7530

Specificatii tehnice Tractor DE VANZARE John Deere 7530 

Tractiune integrala 4x4

Motor John Deere

6 cilindri Diesel

Tractor AutoPowr

Putere 205CP

Viteza: 50km/h.


Dotari Tractor DE VANZARE John Deere 7530 

Tiranti frontali

Priza de putere frontala

Suspensie axa frontala (TLS)

Comanda electrovalve (EHR)

4 circuite hidraulice

Frane pneumatice

Cabina inchisa

Scaun pasager

Pregatit AutoTrac

Oglinzi retrovizoare

Aparatori roti

Lumini de lucru

Girofar

Anvelope frontale  540/65R30  30% bune

Anvelope spate     650/65R42  10% bune