Tractor de vanzare john deere 7710

N/A Calitate nespecificata

38000 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Ore:5720
Model:7710
Greutate:0.1
An:1997
Putere:155
Nr Referinta:#093057
Tractor De Vanzare John Deere 7710
Specificatii tehnice Tractor De Vanzare John Deere 7710
Tractiune integrala 4x4
Motor John Deere
6 cilindri Diesel
Putere 155CP
Transmisie Powershift
Viteza: 40km/h.
Dotari Tractor De Vanzare John Deere 7710
Tiranti frontali
3 circuite hidraulice
PTO 540/540E/1000
Frana pneumatica
Cabina inchisa
Aer conditionat
Oglinzi retrovizoare
Aparatori roti
Lumini de lucru
Anvelope frontale  480/70R30  50% bune
Anvelope spate     620/70R42  60% bune

Parerea noastra despre tractorul John Deere 7710

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.