Tractor demo john deere 6115m de vanzare

La cerere €

Preț total + transport inclus: La cerere €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:John Deere
Model:6115M
An:2015
Nr. Referinta:#110655
Ore:290 h
Putere:115 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Tractor DEMO John Deere 6115M de vanzare Specificatii tehnice:
  • Tractiune integrala 4x4
  • Motor John Deere
  • 4 cilindri Diesel
  • Putere 115CP
  • Transmisie PowerQuad
  • 24 viteze de mers inainte
  • 24 viteze de mers inapoi
  • Viteza: 40km/h.

Tractor DEMO John Deere 6115M de vanzare

Dotari:
Incarcator frontal
Suport greutati frontale
3 circuite hidraulice
PTO 540/540E/1000
Cabina inchisa
Scaun pneumatic
Scaun pasager
Aer conditionat
Oglinzi retrovizoare
Aparatori roti
Lumini de lucru
Gitofar
Anvelope frontale  420/85R24  90% bune
Anvelope spate     460/85R38  90% bune

Avantajele UTILBEN:

- Cea mai variată gama de utilaje disponibile la vânzare din România - Toate utilajele noi şi second hand se vând cu garanţie - Finanţare specială pentru utilaje noi și second hand cu 2.5% dobânda prin BT Leasing - Buy-Back la toate utilajele achiziţionate de la UTILBEN - Consultanță pentru accesarea de Fonduri Europene - Singura companie din România care oferă Garanţie pe Satisfacţie la utilajele vândute.

 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6115M

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.