Tractor john deere 5115m nou demo

N/A Calitate nespecificata

49000 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

*leasing cu rate de 789.23 €

Marca:John Deere
Ore:120
Model:5115M
Greutate:0.1
An:2014
Putere:115
Nr Referinta:#065669
SPECIFICATII Tractor John Deere 5115M:
Motor John Deere
Tractiune integrala 4x4
4 cilindri Diesel
Transmisie mecanica
Putere motor 115CP.
Viteza: 40km/h.
DOTARI Tractor John Deere 5115M:
Suport greutati frontale
2 circuite hidraulice
Camera video spate
Scaun pneumatic
Radio
Aparatori roti
Lumini de lucru
Girofar
Anvelope frontale     340/85R24
Anvelope anterioare  420/85R34

Parerea noastra despre tractorul John Deere 5115M

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.