Tractor john deere 5720 cu incarcator frontal de vanzare

N/A Calitate nespecificata

39900 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

*leasing cu rate de 2770.66 €

Marca:John Deere
Ore:2520
Model:5720
Greutate:0.1
An:2008
Putere:80
Nr Referinta:#054930
Specificatii tehnice Tractor John Deere 5720:
4x4
Motor John Deere
4 cilindri Diesel
Transmisie PowerShift 16x16
Viteza: 40km/h.
Dotari Tractor John Deere 5720:
Incarcator frontal original John Deere
Tiranti frontali
Priza de putere frontala
Aer conditionat
Scaun pe aer
Frane hidraulice
3 circuite hidraulice
Comanda electrovalve
Cuplu remorca hidraulic
Anvelope 70% bune

Parerea noastra despre tractorul John Deere 5720

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.