Tractor john deere 5720 second hand

24,500 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:5720
An:2004
Nr. Referinta:#067537
Ore:4280 h
Putere:80 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

SPECIFICATII Tractor John Deere 5720:
Motor John Deere
Tractiune integrala 4x4
4 cilindri Diesel
Transmisie Powerquad
Putere motor 80CP.
Viteza: 40km/h.
 
DOTARI Tractor John Deere 5720:
Suport greutati frontale
2 circuite hidraulice
Tiranti spate
PTO 540/540E/1000
Cabina inchisa
Scaun pneumatic
Radio
Oglinzi retrovizoare
Aparatori roti
Lumini de lucru
Girofar
Anvelope frontale    13.6R24 30% bune
Anvelope anterioare 16.9R34 50% bune
 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 5720

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.