Tractor John Deere 5820 cu incarcator frontal 90 CP Second Hand

  • Marca: John Deere

  • Ore: 7300

  • Model: 5820

  • Greutate: -

  • An: 2006

  • Putere: 90

  • Nr Referinta: #067705

PRET:  23000 EUR

comanda button

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

  • 0264.266.123

  • 0733.04.00.00

Parerea noastra despre tractoarele John Deere

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.SPECIFICATII TEHNICE Tractor John Deere 5820:


Motor John Deere

Tractiune integrala 4x4

4 cilindri Diesel

Transmisie Semi-Powershift

Putere 90CP.

Viteza: 40km/h.

 

DOTARI Tractor John Deere 5820:

Incarcator frontal Bomford

Suport greutati frontale

2 circuite hidraulice

Priza de putere (PTO)

Cabina inchisa

Scaun mecanic

Aer conditionat

Oglinzi retrovizoare

Lumini de lucru

Girofar

Anvelope frontale     340/85R24  70% bune

Anvelope anterioare  420/85R34  70% bune