Tractor john deere 6220 second-hand

37,000 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:6220
An:2003
Nr. Referinta:#002021
Ore:4112 h
Putere:90 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

 
Tipul: 4x4  4 WD Echipamente specifice front-end loader, osia din faţă, sistemul de suspensie, aer condiţionat Schimbatorul de viteze semi-powershift Condiţie bună stare Dimensiunea de fata anvelope 340/85 R 28 Poarta de cauciucuri fata de 70% Dimensiunea de spate, anvelope 420/85 R 38 Poarta de spate, cauciucuri 50%Comentarii pneumatice scaun, scaun de pasageri, sunroof, TLS, PTO 540/540E, 1000 rot / min, 2DE, BOX Powerquad 24/24 40 km / h, Loader JD651 CCO651X031880, multi, multi Benne funcţie 2M Preţ  fara TVA  

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6220

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.