Tractor john deere 6230 second-hand

Calitate nespecificata

35500 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

*leasing cu rate de 2465.12 €

Marca:John Deere
Model:6230
An:2008
Nr. Referinta:#007915
Ore:1004
Putere:100
Greutate:0,00 t
Dotari Tractor John Deere 6230 Second-Hand
4x4
Motor John Deere 4045HL280
Transmisie PowerQuad
4 cilindri Turbo Diesel
3 circuite hidraulice
Frane hidraulice
Anvelope Continental 90% bune
Tractorul John Deere 6230 permite utilizarea in spatii inguste, fiind robust si compact. Modelul de utilaje agricole 6230 al marcii de tractoare John Deere e unul fiabil si puternic.

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6230

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.