Tractor john deere 6320 cu incarcator frontal de vanzare

38,500 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:6320
An:2004
Nr. Referinta:#054973
Ore:7300 h
Putere:100 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Specificatii tehnice Tractor John Deere 6320:
4x4
4 cilindri Diesel
Transmisie AutoQuad
Viteza: 40km/h.
Dotari
Tiranti frontali
Priza de putere frontala
Incarcator frontal original John Deere
Suspensie axa frontala
Aer conditionat
Scaun pe aer
PTO 540/540E/1000
Servodirectie
3 circuite hidraulice
Comanda electrovalve
Anvelope frontale 480/65 R24 30% bune
Anvelope spate    540/65 R38 60% bune

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6320

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.