Tractor john deere 6330 second hand

52,300 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:6330
An:2007
Nr. Referinta:#081277
Ore:1820 h
Putere:115 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

 Tractor John Deere 6330 Second Hand

Specificatii tehnice Tractor John Deere 6330
Tractiune integrala 4x4
Motor John Deere
4 cilindri Diesel
Putere 115CP
Transmisie Powershift
Viteza: 40km/h.
Dotari Tractor John Deere 6330
Tiranti frontali
Suspensie axa frontala (TLS)
Comanda electrovalve (EHR)
2 circuite hidraulice
Frane pneumatice
PTO 540/540E/1000
Cabina inchisa
Aer conditionat
Computer de board
Oglinzi retrovizoare
Aparatori roti
Lumini de lucru
Girofar
Anvelope frontale  420/70R28  60% bune
Anvelope spate     520/70R38  60% bune
 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6330

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.