Tractor john deere 6400 second cu incarcator frontal

Calitate nespecificata

24000 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:6400 PQ
An:1997
Nr. Referinta:#007533
Ore:7500
Putere:100
Greutate:0,00 t
Specificatii tractor John Deere 6400 second hand cu incarcator frontal
Cutie de viteze: Semi-powershift 4x4
Viteza maxima: 40 Km/ora PowerQuad
Dotari tractor John Deere 6400
Anvelope: 480-24 10% bune Anvelope: 540-38 40% bune 3 circuite hidraulice
Tractorul John Deere 6400 e un model de tractor robust, ideal pentru lucrari grele in ferma. Modelul de utilaje agricole 6400 al marcii John Deere e unul performant.

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6400 PQ

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.