Tractor john deere 6420s de vanzare

N/A Calitate nespecificata

35000 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Ore:7400
Model:6420S
Greutate:4.6
An:2006
Putere:125
Nr Referinta:#059868
SPECIFICATII Tractor JOHN DEERE 6420S:
Motor John Deere
Motor 4 cilindri
Viteza: 40 km/h
Turbodiesel
Transmisie AutoQuad
DOTARI:
Suspensie fata autonivelanta
Frane pneumatice
Incarcator frontal MX120
Lumini de lucru
Oglinzi retrovizoare
Girofar
Anvelope fata 420/85/24 40% bune
Anvelope spate 520/70/38 40% bune
 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6420S

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.