Tractor john deere 6430 cu incarcator frontal second hand

42,800 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:6430
An:2007
Nr. Referinta:#068954
Ore:4930 h
Putere:120 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

SPECIFICATII Tractor John Deere 6430:
Motor John Deere
Tractiune integrala 4x4
6 cilindri Diesel
Transmisie PowerQuad
Putere 120CP.
Viteza: 40km/h.
 
DOTARI Tractor John Deere 6430:
Incarcator frontal JD 633
Suport greutati frontale
Suspensie axa frontala (TLS)
3 circuite hidraulice
Suspensie cabina
Cabina inchisa
Scaun pneumatic
Computer de board
Oglinzi retrovizoare
Aparatori roti
Lumini de lucru
Anvelope frontale     420/85R24  10% bune
Anvelope anterioare  460/85R38  10% bune
 
 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6430

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.