Tractor john deere 6610 cu incarcator frontal second hand

N/A Calitate nespecificata

26800 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Ore:6050
Model:6610
Greutate:0.1
An:2004
Putere:115
Nr Referinta:#065781
SPECIFICATII Tractor John Deere 6610:
Tractiune integrala 4x4
6 cilindri Diesel
Transmisie Powerquad
Putere motor 115CP.
Viteza: 40km/h.
DOTARI Tractor John Deere 6610:
Incarcator frontal
Suspensie axa frontala
Frane pneumatice
3 circuite hidraulice
Scaun pneumatic
Scaun pasager
Aer conditionat
Aparatori roti
Lumini de lucru
Girofar
Anvelope frontale      480/70R24   90% bune
Anvelope anterioare  520/70R38   60% bune
 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6610

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.