Tractor John Deere 6610 PREMIUM Second Hand

  • Marca: John Deere

  • Ore: 6800

  • Model: 6610

  • Greutate: -

  • An: 2001

  • Putere: 130

  • Nr Referinta: #062887

PRET:  26500 EUR

comanda button

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

  • 0264.266.123

  • 0733.04.00.00

Parerea noastra despre tractoarele John Deere

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.
SPECIFICATII Tractor John Deere 6610 PREMIUM:

Motor John Deere Turbo Diese 6 Cilindri

Cilindreea 6.8l

Tractiune integrala 4x4

Viteza: 50 Km/ora.

Transmisie AutoQuad

Presiune Pompa Hidraulica 200 bari

Priza de putere 540/1000

3 circuite hidraulice

Frane hidraulice

PTO - Priza de putere 

TLS - Suspensie axa fata

Cabina inchisa

Aer conditionat

Scaun pe aer

Lumini de lucru fata si spate

Oglinzi

Anvelope GOOD YEAR  60% Bune

Verificat, inspectat

Gata de pus la lucru

Stare foarte buna de functionare!