Tractor john deere 6800 cu incarcator frontal second-hand

23,500 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:6800
An:1996
Nr. Referinta:#007886
Ore:7500 h
Putere:120 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Specificatii tractor John Deere 6800 Second Hand
4x4
Motor John Deere 6068
6 cilindri Turbo Diesel
3 circuite hidraulice
Dotari tractor John Deere 6800 Second Hand
Aer conditionat
Scaun pe aer
Radio
Greutati frontale 8x42kg
Incarcator frontal
Cupa
Anvelope 10% bune
Ceas defect (3050 ore afisate- 7500 ore reale)
Tractorul John Deere 6800 e compact, puternic si confortabil. Modelul de utilaje agricole 6800 al marcii de tractor John Deere are valoare de revanzare ridicata.

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6800

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.