Tractor john deere 6810 oferta

29,500 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:6068
An:2000
Nr. Referinta:#007885
Ore:8150 h
Putere:125 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Dotari tractor John Deere 6810 oferta cu incarcator frontal
4x4
Motor John Deere 6068
Transmisie PowerQuad 20/20
6 cilindri Turbo Diesel
Frane pe aer
2 circuite hidraulice
Aer conditionat
Suport greutati frontale
Incarcator frontal John Deere
Anvelope 40%/60% bune
Servisat si revizuit tehnic!
Tractorul John Deere 6810 e un model performant, fiabil si confortabil. Modelul de utilaje agricole 6810 al marcii de tractoare John Deere are costuri de operare medii.

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6068

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.