Tractor john deere 6810 second de vanzare

23,500 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:6810
An:1999
Nr. Referinta:#062876
Ore:7200 h
Putere:135 CP
Greutate:0,01 t

Specificatii Tehnice

SPECIFICATII Tractor John Deere 6810:
Motor John Deere Turbo Diese 6 Cilindri
Cilindreea 6.8l
Tractiune integrala 4x4
Viteza: 40 Km/ora.
Transmisie Powerquad
Sistem Hidraluc 60l
Presiune Pompa Hidraulica 200 bari 95l/min
Priza de putere 540/1000
Directie Hidrostatica
Frane Hidraulice pe disc umed
3 circuite hidraulice
Anvelope fata Michelin 16.9X24 50% Bune
Anvelope spate Michelin 18.4X38 50% Bune
Verificat, inspectat
Gata de pus la lucru
Greutatile frontale nu sunt incluse
 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6810

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.