Tractor john deere 6810 second hand

100 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:6810
An:2001
Nr. Referinta:#022265
Ore:8700 h
Putere:125 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Specificatii Tractor John Deere 6810
Viteza tractor: 50km/h.
4x4
Motor John Deere
6 cilindri Diesel
Transmisie Powershift
3 circuite hidraulice
Incarcator frontal John Deere
Tiranti frontali
Priza de putere frontala
Suspensie axa fata
Servodirectie
Priza de putere independenta 540/1000/1000E
Electrovalve
Aer conditionat
Frane pe aer
Lumini de lucru
Girofar
Anvelope frontale 540/70R24 30% bune
Anvelope spate    650/70R38 20% bune
 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6810

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.