Tractor john deere 6820 premium second hand

100 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:6820 Premium
An:2005
Nr. Referinta:#002880
Ore:7621 h
Putere:140 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

 
Roţi tracţiune 4 roţi tracţiune Echipamente din Punte faţă suspendata, Climatizare Cutie de viteze semi-Powershift Stare Stare foarte bună Dimensiune pneuri faţă 540/65/28 Uzură pneuri faţă de 75% Dimensiune pneuri spate 650/65/38 Uzură pneuri spate 75% JOHN DEERE 6820 PREMIUM TRACTOR John Deere Second Hand Ieftin 140-160CP Comentarii c / TLS W osie, de transmisie autoquad, HMS, domeniul de birou, scaun de pasager, 40kph, Aircon, Michelin XM108 650/65/38 ridicǎ & 540/65/28 fronturi, tractor Smart cu 7621 oră

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6820 Premium

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.