Tractor john deere 6830 premium second hand

N/A Calitate nespecificata

51500 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

*leasing cu rate de 1287.27 €

Marca:John Deere
Ore:3750
Model:6830
Greutate:8.56
An:2010
Putere:150
Nr Referinta:#056844
Specificatii Tractor John Deere 6830 PREMIUM:
4x4
Motor John Deere
6 cilindri Diesel
Transmisie PowerQuad 20/20
Viteza: 40km/h.
Dotari:
Suspensie axa frontala (TLS)
Suport greutati frontale
3 circuite hidraulice
Scaun pe aer
Computer de board
Frane hidraulice
Girofar
Lumini de lucru
Anvelope frontale 420/85R28 Vredestein NOI!
Anvelope spate    520/85R38 Vredestein NOI!

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6830

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.