Tractor john deere 6900 de vanzare

N/A Calitate nespecificata

18000 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Ore:9094
Model:6900
Greutate:0.1
An:1997
Putere:130
Nr Referinta:#003132
 
Tractiune Integrala 4x4
Cutie de viteze Semi-powershift
Climatizare Dimensiune pneuri faţă 16.9R28 Uzură pneuri faţă 80% Dimensiune pneuri spate 20.8R38 Uzură pneuri spate 10% Transmisie POWERQUAD 40K 3 BOBINE A/C Aer conditionat Scauni cu suspensie pe aer Scaun Pasager Complet Revizuit Service la zi Stare buna de functionare

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6900

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.