Tractor john deere 6910 premium second hand

Calitate nespecificata

24000 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:6910 Premium
An:1999
Nr. Referinta:#007825
Ore:7200
Putere:135
Greutate:0,00 t
Descriere Tractor John Deere 6910 Premium Second Hand
4x4
Motor John Deere
6 cilindri Turbo Diesel
Transmisie Powershift
3 circuite hidraulice
Aer conditionat
Anvelope 10 si 30% bune
Tractor John Deere 6910 e printre cele mai fiabile si performante. Modelul de utilaje agricole 6910 Premium al marcii de tractoare John Deere imbina  puterea cu confortul.

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6910 Premium

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.