Tractor john deere 6920s oferta second hand

N/A Calitate nespecificata

33300 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Ore:6320
Model:6920S
Greutate:0.1
An:2004
Putere:160
Nr Referinta:#063268
SPECIFICATII Tractor John Deere 6920S:
Tractiune integrala 4x4
Motor John Deere
6 cilindri Diesel
Putere motor: 160 CP / 119 kW
Transmisie AutoQuad 20/20
Viteza: 50km/h
 
DOTARI Tractor John Deere 6920S:
Tiranti frontali
Suspensie axa frontala TLS
Suspensie cabina
Comanda electrovalve
3 circuite hidraulice
Aer conditionat
Frane pneumatice
Aparatori roti
Lumini de lucru
Girofar
Anvelope frontale 540x28 25% bune
Anvelope spate    650x38 25% bune
 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6920S

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.