Tractor john deere 6920s premium second hand

N/A Calitate nespecificata

La cerere

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Ore:5500
Model:6920S
Greutate:0.1
An:2003
Putere:160
Nr Referinta:#002915
 
John Deere 6920 PREMIUM, Tractiune Integrala 4x4 Transmisie POWERQUAD 40 KMH, TLS Suspensie Cabina HMS Scaun Pasager Cauciucuri Spate Michelin 600/65/38 25% bune Cauciucuri Fata    Michelin 480/65/28 80% bune John Deere 6920S PREMIUM tractor second hand de vanzare john deere 150-160CP Tractorul este foarte îngrijit  cu ore putine de functionare Stare perfecta de functionare  

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6920S

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.