Tractor john deere 6920s second hand

N/A Calitate nespecificata

42500 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Ore:2300
Model:6920S
Greutate:0.1
An:2006
Putere:166
Nr Referinta:#002944
 
Viteza maximă: 50 kilometri pe oră Opţiuni: Transmisie AutoQuad Plus 50K  50km/ora HMS TLS Suspensie Frontala Sistem Franare pneumatic, Aer conditionat Cabina Super-de-lux, Pompa Hidraulica 96 l / min, Rezervolr 325l Greutati Frontale Pneuri faţă:  540/65 R28  30% Pneuri spate: 650/65 R38  40 % John Deere 6920S Tractor  second hand de vanzare Ore foarte putine 2300 ore Stare Perfecta de Functionare Locatie: Anglia 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6920S

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.