Tractor john deere 6920s second hand

31,900 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:6920S
An:2003
Nr. Referinta:#003004
Ore:6500 h
Putere:166 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

 
Puterea motorului: 122 kW (166 CP)
Viteza maximă: 40 kilometri pe oră Tip tracţiune   Integrala 4x4 WD Cabină    Normal Dimensiune anvelope frontale    540/65R28 Mărimea anvelopelor anterioare    650/65R38 Cilindri    6 piese Transmisie    Powerquad 50Kph Atasamente    Aer conditionat Klimaanlage TLS Suspensie cabina
Cabina de-lux, Pompa Hidraulica 96 l / min, Rezervolr 325l Greutati Frontale  18x
 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6920S

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.