Tractor john deere 6930, optional cu tiranti frontali

N/A Calitate nespecificata

47000 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

*leasing cu rate de 1697.01 €

Marca:John Deere
Ore:6320
Model:6930
Greutate:0.1
An:2009
Putere:160
Nr Referinta:#063494
SPECIFICATII Tractor John Deere 6930:
Tractiune integrala 4x4
Motor John Deere
6 cilindri Diesel
Putere motor: 160 CP.
Transmisie AutoQuad
Viteza: 50km/h.
DOTARI Tractor John Deere 6930:
Tiranti frontali
Suspensie axa frontala
Suspensie cabina
Scaun pneumatic
Scaun pasager
Calculator de board
Frane pneumatice
Compresor aer
3 circuite hidraulice
Aparatori roti
Lumini de lucru
Girofar
Anvelope frontale 16/9 R28  50% bune!
Anvelope spate    20/8 R38  50% bune
Pret fara tiranti: 44.000 Euro
Pret cu tiranti:   47.000 Euro
 
 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6930

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.