Tractor john deere 6930 premium din 2008 second hand

N/A Calitate nespecificata

48800 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

*leasing cu rate de 3388.67 €

Marca:John Deere
Ore:7120
Model:6930 Premium
Greutate:0.1
An:2008
Putere:155
Nr Referinta:#075454
Specificatii tehnice Tractor John Deere 6930
Motor John Deere
Tractiune integrala 4x4
6 cilindri Diesel
Transmisie AutoQuad
Putere 155CP.
Viteza: 50km/h.
Dotari Tractor John Deere 6930
Suport greutati frontale
Comanda electrovalve (EHR)
4 circuite hidraulice
Frane pneumatice
Cabina inchisa
Scaun pneumatic
Scaun pasager
Aer conditionat
Computer de board
Oglinzi retrovizoare
Aparatori roti
Lumini de lucru
Girofaruri
Anvelope frontale Continental  540/65R28  10% bune
Anvelope spate    Firestone     650/65R38  70% bune
 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6930 Premium

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.