Tractor john deere 6930 std de vanzare

Leasing cu rate de 3646.58 €

*pret: 47,500 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:6930
An:2009
Nr. Referinta:#058099
Ore:4510 h
Putere:155 CP
Greutate:0,01 t

Specificatii Tehnice

SPECIFICATII Tractor JOHN DEERE 6930:    
Viteza: 50 km/h.
4x4
Motor John Deere
6 cilindri
Turbodiesel
Transmisie PowerQuad Plus
Cutie de viteze Semi-powershift, 20 trepte
DOTARI:  
Scaun pasager
3 circuite hidraulice
Tiranti frontali
Greutati frontale
Lumini de lucru
Oglinzi retrovizoare
Girofar
Anvelope fata 100% NOI
Anvelope spate 640/65R38 100% NOI

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6930

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.