Tractor john deere 6930 tls de vanzare

N/A Calitate nespecificata

54200 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

*leasing cu rate de 1053.65 €

Marca:John Deere
Ore:5300
Model:6930 TLS
Greutate:0.1
An:2011
Putere:160
Nr Referinta:#054392
Specificatii Tractor John Deere 6930 TLS:
Viteza: 40 Km/h.
Motor 6 cilindri
Transmisie: AutoQuad
4x4
3 circuite hidraulice
Suspensie Punte Fata Autonivelanta TLS
Priza de Putere PTO
Dotari:
Cabina inchisa
Scaun pe aer
Scaun pasager
Lumini de lucru fata si spate
Oglinzi
Anvelope frontale 650/65x38-30%
Anvelope posterioare 540/65x28-5%
Tractor John Deere 6930 TLS este un tractor second hand fiabil. Modelul 6930 TLS al marcii de utilaje agricole John Deere este fabricat in America.

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6930 TLS

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.