Tractor John Deere 7530 Premium nou

  • Marca: John Deere

  • Ore: -

  • Model: 7530 Premium

  • Greutate: -

  • An: 2008

  • Putere: 140

  • Nr Referinta: #000610

PRET:  96800 EUR

comanda button

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

  • 0264.266.123

  • 0733.04.00.00

Parerea noastra despre tractoarele John Deere

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.

  

Tractor Marca John Deere NOU


Model 7530 Premium din 2008


Tractiune integrala


Cabina


Alternator tip 150 A de 14 V


Sistem AutoQuad Plus M. ECO-Shift cu viteza pana la 40km/h
Cauciucuri spate Michelin 710/70 R38
Cauciucuri fata Michelin 600/65 R28
Aer conditionat
Compartiment suplimentar de depozitare in cabina
2 oglinzi telescopice
Loc pasager
Transmisie ASW
Dispozitiv de control 2 DW Super-Delux


Dispozitiv de control 3 DW Super-DeLuxe 


Dispozitiv de control 4 DW Super-DeLuxe  
Sistem de franare pneumatica