Tractor john deere 7710 oferta second

32,500 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:7710
An:2000
Nr. Referinta:#062881
Ore:8400 h
Putere:175 CP
Greutate:0,01 t

Specificatii Tehnice

SPECIFICATII Tractor John Deere 7710:
Motor John Deere Turbo Diese 6 Cilindri
Cilindreea 8.1l
Tractiune integrala 4x4
Viteza: 40 Km/ora.
Transmisie Powerquad
Sistem Hidraluc 60l
Presiune Pompa Hidraulica 200 bari 95l/min
Priza de putere 540/1000
Directie Hidrostatica
Frane Hidraulice pe disc umed
3 circuite hidraulice
Anvelope fata 600X28 5% Bune
Anvelope spate 710X38 40% Bune
Suspensie Fata - Punte Fata Suspendata
Priza de putera fata 
Priza de putere spate
Legatura Frontale - Tiranti Frontali
Aer Conditionat
Verificat, inspectat
Gata de pus la lucru
 
 
 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 7710

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.