Tractor john deere 7830 second hand

71,600 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:7830
An:2008
Nr. Referinta:#070814
Ore:3900 h
Putere:230 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

SPECIFICATII Tractor John Deere 7830:

Motor John Deere
Tractiune integrala 4x4
6 cilindri Diesel
Transmisie Powershift
20 viteze mers inainte
20 viteze mers inapoi
Putere 230CP.
Viteza: 40km/h.
 

DOTARI Tractor John Deere 7830:

Tiranti frontali
Suspensie axa frontala (TLS)
Comanda electrovalve (EHR)
4 circuite hidraulice
Frane pneumatice
Reductor de putere
PTO 540/1000
Cabina inchisa
Scaun pneumatic
Aer conditionat
Computer de board
Radio
Oglinzi retrovizoare
Aparatori roti
Lumini de lucru
Anvelope frontale     600/70R30  40% bune
Anvelope anterioare  650/85R38  80% bune
 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 7830

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.