Tractor john deere 7930 de vanzare

Leasing cu rate de 2827.44 €

*pret: 72,000 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:7930
An:2009
Nr. Referinta:#059804
Ore:3250 h
Putere:240 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

SPECIFICATII Tractor John Deere 7930:
Tractiune integrala 4x4
Motor John Deere Turbo
6 cilindri Diesel
Putere motor: 180kW / 240CP.
Transmisie Powerquad
Viteza max: 40km/h.
DOTARI:
Greutati frontale 20 x buc
Aer conditionat
Frane pneumatice
Scaun pasager
Scaun pneumatic
Comanda externa circuite hidraulice si PTO
3 circuite hidraulice
PTO 540/1000
Evacuare ISOBUS
Anvelope frontale 600/65 R28 Firestone 70% bune
Anvelope spate    650/65 R42 Firestone 70% bune

Parerea noastra despre tractorul John Deere 7930

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.