Tractor john deere 7930 din 2008

N/A Calitate nespecificata

87500 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

*leasing cu rate de 6076 €

Marca:John Deere
Ore:2650
Model:7930
Greutate:0.1
An:2008
Putere:240
Nr Referinta:#060168
SPECIFICATII Tractor John Deere 7930:
Tractiune integrala 4x4
Motor John Deere Turbo
6 cilindri Diesel
Putere motor 180kW / 240CP.
Transmisie Autoquad
Viteza max: 40km/h.
DOTARI:
Tiranti frontali
Suspensie axa frontala (TLS)
Aer conditionat
Frane pneumatice
4 circuite hidraulice
Cupla remorca hidraulica
Anvelope 20% / 50% bune

Parerea noastra despre tractorul John Deere 7930

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.