Tractor john deere 7930 oferta

Leasing cu rate de 2620.78 €

*pret: 97,900 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:7930
An:2011
Nr. Referinta:#060187
Ore:1750 h
Putere:240 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

SPECIFICATII Tractor John Deere 7930:
4x4
Motor John Deere
6 cilindri Diesel
Transmisie Infinit Variabila (VARIO)
Viteza: 50km/h.
 
DOTARI:
Independent Link Suspension
Suport greutati frontale
Comanda electrovalve
4 circuite hidraulice
Sistem Autotrac
Aer conditionat
Scaun pe aer
Frane pneumatice
Girofar
Lumini de lucru
Anveloope Michelin 710/70/42 + 600/70/30
 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 7930

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.