Tractor john deere 7930 second hand

N/A Calitate nespecificata

68900 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

*leasing cu rate de 4784.42 €

Marca:John Deere
Ore:2920
Model:7930
Greutate:0.1
An:2008
Putere:240
Nr Referinta:#060175
SPECIFICATII Tractor John Deere 7930:
4x4
6 cilindri Diesel
Transmisie PowerQuad
Viteza: 40km/h.
DOTARI:
Tiranti frontali
Suspensie axa frontala (TLS)
4 circuite hidraulice
Sistem Autotrac
Sistem Inter Power Management
Frane pneumatice
Girofar
Lumini de lucru
 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 7930

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.